Training

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om medewerkers in je organisatie ofwel leerkrachten en leerlingen op een positieve manier naar zichzelf en anderen te leren kijken, te kijken of iemand letterlijk en figuurlijk op de juiste plek zit?

Als trainer voor iedereen die met mensen werkt, train ik met het doel om bewustwording te creƫren. Bewustwording over verschillen tussen mensen en daarmee hoe iedereen handelt vanuit eigen drijfveren en andere energiegevers kent. Dit betekent dat ieder een eigen manier heeft om zijn talent optimaal in te zetten. Hoe dat werkt voor jou en hoe je je vanuit jouw drijfveren kunt verhouden tot de ander, word praktisch toepasbaar en op prikkelende manier duidelijk tijdens een training of workshop.

Neem contact met ons op en bespreek je wensen. Er zijn tal van mogelijkheden en werkvormen om met talentontwikkeling aan de slag te gaan. Dit kan kort en krachtig in een workshop of in dagdelen middels een training. Reeds diverse programma’s zijn voorhanden en naar wens aan te passen aan uw situatie.