Talentspecialisatie

Ben je werkzaam in een organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk zijn? Dat kan bijvoorbeeld binnen een school of andere educatieve instelling. Verdient het onderwerp talent een meer prominente plek?

Als talentspecialist zorgt Mirjam dat het onderwerp talent onder de aandacht gebracht wordt. Vanuit de rol van talentspecialist geeft zij advies hoe talent zichtbaar te maken, meer in te zetten en te ontwikkelen. Lastige situaties worden vertaalt naar talentgerichte vragen, waarbij ondersteuning wordt geboden aan een passende oplossing in de organisatie. Afhankelijk van de behoefte kan de talentspecialist naast de adviserende rol een coachende rol hebben (bijvoorbeeld als het gaat om team en/of medewerkers begeleiden naar een meer talentgerichte inzet van zichzelf, danwel richting leerlingen of hun specifieke doelgroep).

Met haar ervaring als bedrijfskundige doorgrondt Mirjam snel organisatieprocessen. Met haar inlevingsvermogen en verbindingskracht voegt zij zich naadloos in elke situatie. Haar aanpak is gebaseerd op de ontwikkelings- en positieve psychologie. Daarmee zorgt zij op stimulerende wijze voor echt inzicht in hoe talent werkt op individueel vlak en op organisatorisch vlak.